Kwb Moretusburg (Sint-Jozef) is een moderne vereniging die probeert haar leden bij elkaar te brengen op acitviteiten en gezinsevenementen. Hierin is plezier steeds de belangrijkste factor voor ... Met onze sociaal-culturele activiteiten willen we geen exclusieve mannenclub zijn, we willen de mensen, gezinnen bij elkaar brengen. In al deze zaken willen we benadrukken dat een groot deel van onze tijd zal opgevuld worden door de leden zelf, hier zal je op de jaarlijkse startavond informatie over verkrijgen.


Verder willen we proberen om anno 2014-2015 een poging doen om ook de jongere gezinnen aan te spreken, zonder af te doen aan onze oudere leden waar we de succesvolle programmatie zullen houden. Er wordt hier aandacht geschonken aan het up-to-date houden van onze website, waar in de toekomst een pak handige functionaliteiten bij komen. Activiteiten worden zowel gericht naar de oudere generatie als de jongere kinderen. En meer zaken die in de loop van het jaar aan bod zullen komen.


We hopen jullie meer informatie te kunnen geven over Kwb Moretusburg (Sint-Jozef) op een van onze activiteiten.Met vriendelijke groeten

Kwb Moretusburg (Sint-Jozef) bestuur